Stäng
Start Hemsida / Ramar / FÄRGER

FÄRGER

Rambutiken.se är en av Sveriges största rambutik online. Vi har massivs av olika ramar i olika färger. 

Nedan ser du våra färger. 

  • Svart
  • Vitt
  • Guld
  • Silver
  • Brun
  • Ek
  • Natur
  • Brun/guld
  • Svart/silver

36 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Ram Basic Vit
från 59 kr
Ram Home Svart
från 59 kr
Ram Basic Guld
från 49 kr

Ram Home Vit
från 59 kr
Ram Basic Ek
från 69 kr
Ram Home Brun
från 59 kr

Ram Old Guld
från 99 kr
Ram Home Guld
från 79 kr

Ram Old Silver
från 99 kr
Ram Basic Brun
från 99 kr

Ram - Oval Vit
från 79 kr


Posterlist Ek
från 139 kr
Posterlist Vit
från 139 kr

Posterlist Svart
från 139 kr


Tavelramar – Ramar - Fotoramar

Hos rambutiken.se hittar du ramar från storleken 6x7cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Vi erbjuder dessutom passepartouter i olika färger som du kan köpa till dina fotoramar för att få en fin inramning av dina posters. Våra ramar finns i olika färger, material och utföranden allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta din storlek och dina tillbehör.

Rambutiken.se jobbar endast med ramar av hög kvalité därför har vi nästan uteslutande valt att jobba med närproducerat. Alla våra träramar är tillverkade i Sverige på nordisk fingerskarvad furu. Våra tavelramar finns i trä, EK, valnöt, komposit och aluminium.

Till skillnad från andra nätbutiker kan du även på rambutiken.se köpa måttanpassade ramar i dina exakta mått som annars kan vara svåra att hitta. Köp en snygg måttanpassad ram i ditt exakta mått snabbt, smidigt & enkelt direkt online. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.
Alla ramar från rambutiken.se levereras med riktigt glas som även är kallat float glas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalité och har en smart och enkel konstruktion. Du öppnar enkelt upp din ram baktill för att sätta in dina bilder & posters. Nästan alla våra fotoramar kommer med en stöd fot baktill upp till storleken A4 (21x29,7cm). Samtliga ramar från rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Alla ramar och passepartouter från rambutiken.se kommer från hållbara skogsbruk och är FSC certifierade. Våra ramar är Svensktillverkade i dels Söderköping där vår stora fabrik finns. Och även i vår egna ramverkstad på ca 1100kvm i stockholm.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.