Stäng

Kommande utställningar på Ramdesign

Pernilla Pramberg  5 sept  - 7 okt 2018

Pernilla Pramberg född 1984 och bosatt i Stockholm är en begåvad och uttrycksfull konstnär med en passion för färg och form. I Pernillas konst ser man ofta skulpturer, målningar av akryl samt olja. Hon säger själv "Att det är roligt att skapa konst med skulpturer, färg och form för att skapa 3D-effekten.

Pernilla älskar alla delar av kroppen och ser det som en vacker skapelse hon gärna tar inspiration ifrån. I hennes konst kan man också hitta vackra väggklockor av både kvinnor och män.

 

Pernilla om sin konst: 

Underb-Art handlar om livets emotionella aspekter och uttryck. Livet är fullt av olika känslor och steg och dess bergochdalbana  består av både glädje och sorg. 

 

Idén för företagsnamnet kommer från att känna sig glad och underbar från själens insida.

"Enligt mig är det något vi alla strävar efter att uppnå. Den underbara känslan av livet, helt enkelt. Min  konst är baserat på och ligger till grund för inre balans och harmoni.”

http://www.pernillapramberg.com/

Lena Sahlberg  28 november - 31 december 2020

Lena är bosatt i Stockholm är en begåvad och uttrycksfull konstnär med en passion för färg och form. I Lenas konst ser man ofta målningar av akryl samt olja. Hon säger själv "Att skapa är frid för själen".

Lena om sin konst: 

Min konst var i början mitt sätt att meditera och få min egna ro. Jag började sedan få förfråganingar från vänner och bekanta och sedan spred det sig utan för den cirklen.