Om Ramdesign

Ramdesign öppnade upp sin första butik i Vällingby i Stockholm 2008. Sedan starten har vi hjälpt hundratals av företag och privatpersoner med alla typer av olika ram jobb och trycktjänster.
Alla våra inramningar utförs i vår egna ramverkstad.

Vår lokal i Vällingby på 140kvm har den senaste maskinparken inom tryck och de bästa maskinerna inom rammakeri. Vi jobbar endast med de senaste maskinerna och de bästa materialen för att garantera ett felfritt resultat på alla våra jobb.
Vår rammakare är certifierad inom konstinramningar och utbildade utav en av Sveriges största leverantör inom konstinramningar. 
 

I vår ramverkstad har vi ca 1000 olika ramlister att välja mellan. Tillsammans med er väljer vi ram typ, utförande, glas, passepartout och andra tillval för att skapa en unik inramning. Vi kan även printa bilder, foton, reproduktioner, canvas och mycket mer i vår stora printer. Vi har olika typer av papper man kan välja mellan beroende på vad man är ute efter.

Ramdesign öppnade upp sin andra ramverkstad på Kungsholmen under senhösten 2018.
Vår andra butik på Fridhemsplan är en liten butik på ca 35 kvm som vi snabbt växte ur.
Under april 2022 öppnar vi återigen en ny ramverkstad på samma adress men lokalen bredvid. Här öppnar vi en fullskalig ramverkstad med full produktion precis som i Vällingby butiken.


Vår lilla lokal döper vi om till Galleri 53 och här kommer det hållas utställningar & vernissage. Lokalen är vit och ljus med högt i tak topprenoverad och perfekt för alla typer av konstutställningar.

Ramdesign ägs och drivs av Dariel Lopez som har sin bakgrund inom business och ekonomi. Som tjugoåring startade Dariel sin första butik 2008 och jobbat som rammakare sedan dess. Vi är idag en personalstyrka på 10 personer som dagligen jobbar med ram & tryck.

Vare sig du är ute efter en enkel ram till semesterbilden eller en mer avancerad inramning kan vi hjälpa er. Inget jobb är för litet eller för stort.

Vår kärna i verksamheten är service. Från dag ett har vårt mål alltid vart att erbjuda en ramverkstad med ett nytänk.
Design och modernitet med en hög servicegrad är vad vi står för.

Välkommen till Ramdesign - en modern ramverkstad.