Stäng

Om Ramdesign

Ramdesign öppnade upp sin första butik i Vällingby i Stockholm 2008. Sedan starten har vi hjälpt hundratals av företag och privatpersoner med alla typer av olika ramjobb och trycktjänster. Alla våra inramningar utförs i vår stora ramverktad i Vällingby.

Vår lokal på 140kvm har den senaste maskinparken inom tryck och de bästa maskinerna inom rammakeri. Vi jobbar endast med de senaste maskinerna och de bästa materialen för att garentera ett felfrit resultat på alla våra jobb.
Vår rammakare är certifierad inom konstinramningar och utbildad utav en av Sveriges största leverantör inom rammakeri, Tranåslist. 

I vår ramverkstad har vi ca 1000 olika ramlister man kan välja mellan. Tillsammans med er väljer vi, ramtyp, utförande, glas, passeaprtout och andra tilval för att skapa en unik inramning. Vi kan även printa bilder, foton, reproduktioner, canvas och mycket mer i vår stora printer. Vi har olika typer av papper man kan välja mellan beroende på vad man är ute efter.

 

Ramdesign öppnade upp sin andra ramverkstad på Kungsholmen under senhösten 2018. Vår andra butik på Fridhemsplan är en liten butik på ca 35kvm där vi har alla våra ramlister som man kan välja mellan. Butiken på kungsholmen arrangerar även vernisage och utställningar. Lokalen är vit och ljus med högt i tak topprenoverad och perfekt för alla typer av konstutställningar.

 

Ramdesign ägs och drivs av Darel Lopez som har sin bakgrund inom business och ekonomi. Som tjugoåring startade Dariel sin första butik 2008 och jobbat som rammakare sedan dess. Vi är idag en personalstyrka på 4 personer som dagligen jobbar med ram & tryck.

Vare sig du är ute efter ett enkel ram till semesterbilden eller en mer avancerad inramning kan vi hjälpa er. Inget jobb är för litet eller förstort. 

Vår kärna i verksamheten är service. Från dag ett har vårt mål alltid vart att erbjuda en ramverkstad med ett nytänk. Design och modernanitet med en hög servicegrad är vad vi står för.

Välkommen till Ramdesign - en modern ramverkstad.