Guld & platina inramningar

Ramdesign har lång erfarenhet av massvis av inramningar. En mycket populär typ av inramning främst inriktad mot musikbranschen är så kallade "Plaques". 

Inramade guld och platinaskivor som representerar artistens försäljning och streams. 

Våra inramningar av guld och platinaskivor finns i ett gäng olika utföranden. Vad som gör oss unika är att vi i vår egna ramverkstad kan tillverka våra inramningar helt och hållet enligt era egna önskemål.

Vi utför alla våra inramningar i vår egna ramverkstad. Alla våra rammakare är utbildade och certifierade rammakare.

 

Hur fungerar det

För att vi ska kunna göra en "plaque" inramning behöver vi följande information från artisten eller skivbolaget.

När vi mottagit all information vi behöver startar vi vårt arbete. 

I inramningen ingår, 
Ram, glas, specialskuren passepartout, LP skiva, utskrift av omslag, graverad silver eller guldplatta med text.

Ramdesign är en av Stockholms största ramverkstad och vi kan alltid skräddarsy unika och egna inramningar till er eller er artist om ni har andra önskemål.

Order & leverans

För att lägga er order kan ni använda kontaktförmuläret nedan eller maila oss på info@ramdesign.se. För att vi ska kunna handlägga er order så snabbt som möjligt behöver vi samtliga företagsuppgifter.

Vi levererar alla våra inramningar över hela Sverige, vi har även två butiker/ramverkstäder som man kan besöka. Fridhemsplan & Vällingby i Stockholm.

Leveranstid är ca 1-3v beroende på hur pass mycket jobb vi har vid det aktuella tillfället i vår ramverkstad. Behöver ni någon inramning akut kan vi givetvis ordna detta.